Veľtrh podnikateľských nápadov 2016

Po dlhej, únavnej, no edukatívnej a niekedy veľmi zábavnej príprave sa žiaci 3.A triedy v zložení Erik Mihálik, Laura Kováčová, Katarína Moravčíková, Jozefína Celíková a Norbert Horn, ktorí tvorili cestovnú kanceláriu TripTour zúčastnili 22.marca Veľtrhu podnikateľských nápadov v Bratislave.

Založiť práve cestovnú kanceláriu bol náš spoločný nápad, nakoľko v okolí nemáme konkurenciu a naším hlavným cieľom bolo spestriť život študentom gymnázia a taktiež aj širokej verejnosti prostredníctvom výletov, exkurzií a podujatí na Gymnáziu A. H. Škultétyho vo Veľkom Krtíši.

Našou úlohou v Bratislave bolo už len čo najlepšie sa odprezentovať pred odbornou porotou a presvedčiť ich o našich kvalitách. Konkurencia bola veľmi silná, hlavne z odboru aplikovaná ekonómia, no my sme sa nedali zastrašiť a nakoniec sme dosiahli krásne druhé miesto v kategórii Cestovný ruch, čiže CK TripTour je druhá najlepšia JA firma na Slovensku. (junior achievement)

V Bratislave sme spoznali mnoho ľudí a nadobudli sme veľa nových skúseností, ktoré nám pomôžu v kariére a tento zážitok sa nám hlboko vryje do pamäti.

Avšak nič z tohto by sme nedosiahli bez aktívnej pomoci pani profesorky Mgr. Čopovej, bez ktorej by sme to takto ďaleko nedotiahli.

Katarína Moravčíková, III.A

Fotogaléria